v.Labayo Tervuerense Herders    
Males Our dogs Litters Planning / Puppy`s Story Links Home

 

 

 

 Rocky
Kwando
Pictures pups
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 
     
     
 

S-Litter

 
       
     
 
   pE. (Paris)Rocky v.Labayo Hipscore FCI A Sr.SE.pE.BJK. Eternity`s Kwando Hipscore FCI A
 

 

 

 

Rocky

Onze Rocky is een lieve,sociale en enthousiaste teef. Door omstandigheden konden we haar niet optimaal socialiseren,maar ze heeft een geweldig karakter en is heel sociaal met kleine kinderen,mensen en andere honden. We hebben haar maar een paar keer op show uitgebracht maar ze heeft daar mooie resultaten behaald. Ze is heel goed gebouwd met een prachtig gangwerk,ze heeft goede heupen HD.A. Toen ze de gedragstest deed slaagde ze voor alle onderdelen,socialisatie,schot en pakwerk. Ze is daarna geselecteerd als aanbevolen hond om mee te gaan fokken (p.E.)

Kwando

Kwando is een prachtige jongen reu die in BelgiŽ woont bij Patrick en Peggy de Houwer.Hij is goed gebouwd met een mooi gebeiteld hoofd. Kwando heeft ook goede heupen,HD.A. Hij heeft al nakomelingen gegeven en die zijn veelbelovend voor de toekomst,ook al zijn ze nog jong. Kwando is een stabiele reu die heel graag werkt met zijn baas. Hij is geslaagd voor de schapentest (NHAT),hij heeft veel aanleg. Ook heeft hij net als Rocky de gedragstest behaald en is ook geselecteerd voor de fok in Nederland (pE.SE.) en Frankrijk (Sr.)

De pups krijgen een Europees Paspoort ,Stamboom,worden gechipt,ontwormt,krijgen de nodige entingen en worden DNA getest. En natuurlijk doen wij er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren. We verwachten prachtige pups met een goed karakter,die graag van alles willen ondernemen met hun baasjes. Heeft U interesse dan kunt U altijd vrijblijvend een afspraak maken .