v.Labayo Tervuerense Herders    
Story
Males Our dogs Litters Planning / Puppy`s Story Links Home

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  

 

 

 

 
Onze eerste Tervuerense herder kochten wij in 1984. Een teefje Omar van Astritahof genaamd. Een hond met een dijk van een karakter. Vader Frans Kamp. Sam de La Douche Plain x Moeder Erna van Astritahof. We hebben met haar U.V. en V.Z.H. behaald en I.P.O. gedaan, maar daar bleek ze toch te zacht voor.

Omar

Omar van Astritahof
als jonge hond

 

Omar

Omar van Astritahof
I.P.O. training

Na haar overlijden kochten we een reu Bunyo en begonnen met hem shows te lopen op aanraden van de fokker. We kregen hier zoveel aardigheid in dat we besloten een teefje aan te schaffen Djerba Esther La Beaute Feminin (Vader p. E, Thaco van het Sparrebos x Moeder Ned. Kamp.Esther Ciria van de Lamar) Djerba was uiterst succesvol op shows. Ze slaagde op de clubmatch in Deurne voor de gedragstest en werd die dag geselecteerd als aanbevolen hond om mee te fokken (p.E.) Daardoor besloten wij serieus na het behalen van het K.K.1. diploma met fokken te beginnen.

 

 

Bunyo

Bunyo Esther
La Beaute' Feminin

Djerba

p.e. Djerba Esther
La Beaute' Feminin

Nu lopen we shows in binnen en buitenland. Daarnaast zijn we actief in de behendigheid sport. Het is gebleken dat Tervuerense herders hier uitermate geschikt voor zijn en de honden zelf vinden het prachtig.
Ons streven is een mooie Tervueren te fokken
die intelligent, werklustig en sociaal is.
Cor en Bernadien Steltenpool.