v.Labayo Groenendaelers

   
Males Our dogs Litters Planning / Puppy`s Story Links Home

 

 

 

Pictures Caine
Pictures Pups
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 
     
   
 

  W-Litter

 

 
 

 

 
 

pE. Paris (Rocky) v.Labayo

pE. SE. SR Uran (Cain) van Lana`s hof

 

 

 

 

 

 

Rocky

Onze Rocky is een lieve,sociale teef. Ze heeft een geweldig karakter en is heel sociaal met kleine kinderen,mensen en andere honden. We hebben haar maar een paar keer op show uitgebracht maar ze heeft daar mooie resultaten behaald. Ze is heel goed gebouwd met een prachtig gangwerk,ze heeft goede heupen HD.A. Toen ze de gedragstest deed slaagde ze voor alle onderdelen,socialisatie,schot en pakwerk. Ze is daarna geselecteerd als aanbevolen hond om mee te gaan fokken (p.E.)

 

Caine

Caine is een grote vriendelijke stabiele reu. Hij heeft hele mooie resultaten behaald op de paar shows waar hij geweest is.In 2019 heeft hij het R.CAC behaald op de Franse Speciale. Het is een goed gebouwde reu met een heel goed beendergestel, een mooie rechte korte rug en een heel goed gangwerk.Caine heeft hele goede heupen ( HD A ) .Hij heeft de karaktertest behaald met de score sociaal +. En hij is geselecteerd voor de fok in Nederland SE, pE, en SR in Frankrijk.

De pups krijgen een Europees Paspoort ,Stamboom,worden gechipt,ontwormt,krijgen de nodige entingen en worden DNA getest. En natuurlijk doen wij er alles aan om ze zo goed mogelijk te socialiseren. We verwachten prachtige pups met een goed karakter,die graag van alles willen ondernemen met hun baasjes. Heeft U interesse dan kunt U altijd vrijblijvend een afspraak maken .